дом Криминале Огнеборци гониха стършели и пчели, отстраняваха надвиснал панел

Огнеборци гониха стършели и пчели, отстраняваха надвиснал панел

0
ДЯЛ
24shumen.com

Гнездо със стършели било премахнато от землището на село Вехтово след сигнал в 08.55 часа на 14 септември. Спасителният екип, който бил пратен на място унищожил гнездото.
В 15.45 часа на 14 септември бил приет сигнал за пчелен рой в детска градина „Червената шапчица“ в село Златар. Екип от преславската противопожарна служба бил пратен на място. Пчелният рой бил премахнат, а мястото обезопасено.
В 11.23 часа на 16 септември било прието съобщение, че от апартамент на първи етаж на ул.“Гоце Делчев“ в Шумен е надвиснал панел. Към мястото бил насочен екип от РСПБЗН- Шумен. След пристигане спасителният екип отстранил опасно надвисналото панелно платно и обезопасил участъка за преминаващите граждани.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОчаква ни слънчева седмица с температури до 29 градуса
Следваща статияТехническа неизправност подпали ремарке на ТИР

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here