дом Криминале Огнеборци гасиха пожари в сухи треви, отстраниха опасен клон на шуменска улица

Огнеборци гасиха пожари в сухи треви, отстраниха опасен клон на шуменска улица

0
ДЯЛ

Сухи треви са горели вчера в село Друмево. Към мястото на произшествието е изпратен екип от РСПБЗН- Шумен. Пламъците, предизвикани от небрежност при боравене с открит огън, са погасени с 3 тона вода.Спасена от опожаряване е 10 декара иглолистна гора.
В 18.30 часа е потърсено съдействие за премахване на опасно надвиснал клон на ул.“Вичо Папазов“ в Шумен. Към адреса е насочен спасителен екип. Счупеният след силен вятър клон бил опасно надвиснал над пътното платно и тротоар и застрашавал преминаващите хора и автомобили. Отстранен е, мястото е обезопасено.
Сухи треви са пламнали и на ул.“Оградите“ във Велики Преслав. Към адреса бил насочен екип, който погасил пламъците с помощта на 100 л. вода. Пожарът е без материални загуби.
Екип от Нови пазар е оказал съдействие за дезинфекция на търговски обекти в града.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПодпомагат 50 семейства от община Велики Преслав по Програма „РОМАКТ”
Следваща статияШофьор подкара нерегистриран автомобил към Лозево

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here