дом Криминале Огнеборци гасиха пожари в комин и сухи треви, спасиха 20 дка иглолистна...

Огнеборци гасиха пожари в комин и сухи треви, спасиха 20 дка иглолистна гора

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

На три сигнала за пожари са реагирали огнеборците през последните 24 часа, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Шумен.
В 07.33 часа вчера е получено съобщение за пожар в комин на жилищна сграда на ул.“Преслав“ в Шумен. На място е пратен противопожарен екип, който заварил да гори комина на четвърти жилищен етаж. Пламъците са погасени, пожарът е без материални загуби.
В 17.38 часа е получено съобщение за пожар в сухи треви между село Царев брод и село Велино. Пламъците, предизвикани от небрежност при боравене с открит огън са погасени, не са допуснати загуби.
В 19.08 часа в дежурната част на РСПБЗН – Нови пазар е получен сигнал за пожар в сухи треви близо до бензиностанция. Пристигналият на място екип установил, че пламъците са непосредствено до борова гора. Пожарът е загасен с помощта на 500 л. вода. Благодарение на бързите действия не е допуснато разпространението му, спасена от опожаряване е около 20 декара иглолистна гора.
Снимката е илюстративна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбразователният министър откри два STEM центъра в Шумен
Следваща статияШофьор нацели дърво извън пътя, в болница е

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here