дом Криминале Огнеборци гасиха пожари в землища, спасиха от огъня иглолистна гора

Огнеборци гасиха пожари в землища, спасиха от огъня иглолистна гора

0
ДЯЛ

На 8 сигнала за произшествия в областта са реагирали огнеборците през последните 24 часа, съобщиха от пресцентъра на полицията.
Във вторник в 14.15 часа в РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че в Шумен на ул. „Седма“ горят гуми. На място е изпратен екип на РСПБЗН Шумен. За гасенето на пожара са използвани 500 литра вода.
В 18.27 часа в РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че в землището на град Смядово горят отпадъци. На място е изпратен екип на УПБЗН Смядово. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен, като не е допуснато разпространението му в иглолистна гора с площ около 1 000 декара. За гасенето на пожара са използвани 500 литра вода.
Тази нощ около 01.30 часа е получен сигнал за горящи отпадъци в метален контейнер на ул. „Ген. Драгомиров“ в град Шумен. На място е изпратен екип на РСПБЗН Шумен. За гасенето на пожара са използвани 200 литра вода.
Екип е отстранил паднало дърво на пътното платно в землището на село Салманово тази сутрин в 05.22 часа.
Огнеборците са гасили пламнали сухи треви са се запалили в землищата на селата Тодор Икономово, Памукчии, Риш и град Смядово.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбластно пътно управление в Шумен в готовност за зимата
Следваща статияАпаш остави паркиран автомобил на „трупчета“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here