дом Криминале Огнеборци гасиха пламнали сухи треви, стърнище, отпадъци

Огнеборци гасиха пламнали сухи треви, стърнище, отпадъци

0
ДЯЛ

На 13 септември екип на РДПБЗН е обезопасил пространство под тераса на жилищен блок на ул.“Владайско въстание“ в Шумен. Ликвидиран е пожар в отпадъци в землището на село Браничево, погасени са пожари в сухи треви в село Крива река, в нерегламентирано сметище на кв.“Трошка“ във Върбица.
На 14 септември дежурните екипи са ликвидирали пожари в сухи треви до жп линията в село Дибич, в сухи треви в кв. „Дивдядово“, в село Тервел, до гробището в село Златар, край Велики Преслав, в стърнище в село Мировци, в отпадъци в Плиска, в сухи треви в село Златар и в двор на къща в Смядово.
Всички произшествия са без материални загуби.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРайони без ток и със смущения в електрозахранването
Следваща статияСпипаха мъж с 3 грама „чай за пушене“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here