дом Криминале Огнеборци гасиха пламнали сухи треви, неутрализираха киселина, разлята от скитница

Огнеборци гасиха пламнали сухи треви, неутрализираха киселина, разлята от скитница

0
ДЯЛ

Сигнал за пожар в сухи треви край село Белокопитово е бил приет вчера в 15.18 часа. На място бил пратен противопожарен екип. Пламъците били погасени с помощта на 2000 л. вода.
В следобедните часове е погасен пожар и в сухи треви в село Струйно . Ликвидирани са пожари в сухи треви в село Кълново,и в местността „Цонкова барака“ в Смядово. Всички са без загуби.
В 17.25 часа е бил приет сигнал, че на пътното платно на ул.“Цар Иван Александър“ в Шумен е разлята течност. На място бил пратен спасителен екип от шуменската пожарна. Установено било, че жена, която води скитнически начин на живот намерила пластмасова туба с киселина и я разляла на платното. Киселината била неутрализирана с прах от ръчен пожарогасител.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия350 мъже и жени от Върбица бяха прегледани безплатно
Следваща статияВандал разби предното стъкло на паркиран автомобил

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here