дом Криминале Огнеборци гасиха пламнали отпадъци, комин и землище

Огнеборци гасиха пламнали отпадъци, комин и землище

0
ДЯЛ

На пет сигнала за произшествия са реагирали дежурните екипи в областта в петък срещу събота. Оказано е съдействие за обезопасяване на участък след възникнал пътен инцидент на пътен възел Шумен – Търговище – Разград – Русе. Погасен бил пожар в отпадъци на ул.“Бреза“ в Шумен, който е без материални щети, както и пожар в комин в жилищна кооперация в град Каспичан.
Екип е обезопасил висяща ламарина от покрив на кооперация на бул.“Велики Преслав“ в Шумен.
10 декара иглолистна гора била спасена след пожар в борови иглички в горски парк в землището на село Тимарево. Сигнал за произшествието бил приет на 5 април в 10.57 часа. На място бил пратен екип от районната противопожарна служба в Шумен. Помощ в гасенето са оказали петима служители на ДЛС „Паламара“. Пламъците били погасени с помощта на 4 тона вода. Пожарът е без нанесени материални загуби.
На пети срещу шести април екипите са се отзовали на шест сигнала. В 11.38 часа на 6 април било получено съобщение за пожар в открита площадка и двор в индустриалната зона на Шумен /бивш Консервен комбинат/. На място бил пратен екип, който установил, че от запалени отпадъци в двора пламъците се прехвърлили към външно тяло на климатик и прозорец на склад. Пожарът бил загасен с помощта на 6 тона вода и 20 л. пяна. Унищожени са 2 кв.м. пвц дограма и външно тяло на климатик, спасени са две сгради.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНад 62% от хората в Шуменско сърфират ежедневно в интернет
Следваща статияСпипаха 48-годишен да шофира с отнета книжка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here