дом Криминале Огнеборци гасиха къща в село, отпадъци и комин в Шумен

Огнеборци гасиха къща в село, отпадъци и комин в Шумен

0
ДЯЛ
Pixabay.com

През последните 24 часа дежурните противопожарни екипи са погасили три пожара, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Шумен.
В 14.07 часа на 1 март е приет сигнал за пожар в отпадъци на ул.“Северна“ в Шумен. На място бил пратен екип. Пожарът е погасен с помощта на 100 л. вода и е без материални загуби. В ранните следобедни часове е погасен пожар в комин на жилищна кооперация на ул. „Средна гора“ в Шумен. Не са допуснати материални щети.
В 02.02 часа на 2 март е получено съобщение, че е възникнал пожар в къща в село Златна нива. Към мястото на произшествието е насочен екип на РСПБЗН-Нови пазар. Огнеборците установили, че къщата, която била изцяло от дървена конструкция била в непосредствена близост до комина. Високата температура в тялото на комина е причина за възникване на пожара. Пламъците били погасени с помощта на 1 000 л. вода. Унищожени са един кв. м. покривна конструкция, 20 кв. м. дървена ламперия, 10 кв.м. външна изолация, опушени са около 50 кв.м. стени.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКултурна панорама на Община Шумен за март
Следваща статияКрадец остави кола без катализатор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here