дом Криминале Огнеборци гасиха горящи сухи треви и комини, пренасяха болни до линейки

Огнеборци гасиха горящи сухи треви и комини, пренасяха болни до линейки

0
ДЯЛ

На 1 февруари дежурни екипи са оказали съдействие за пренасяне на болен мъж от жилището му в Шумен до линейка на спешна помощ.
Оказана е техническа помощ за отключване на апартамент на ул.“Владайско въстание“ след като жилището било заключено и собственичката му не могла да влезе.
Погасен е и пожар в комин на жилище на ул. “Лозарска“ във Велики Преслав, без материални щети.

За времето от 2 до 3 февруари са получени сигнали за шест произшествия. Погасени са пожари в сухи треви в село Марково и в Шумен до езерото/ с тупалки/, в отпадъци в село Градище. Всички пожари са без материални загуби.
Оказано е съдействие за пренасяне на болен мъж от жилището му в Шумен до линейка на ЦСМП.
Екип от участъка на пожарната във Върбица е премахнал дърво, което било паднало на пътното платно на главния път. Участъкът бил обезопасен за преминаващите автомобили.

През последните 24 часа огнеборците са реагирали на четири сигнала за произшествия. В 19.45 часа било получено съобщение от мъж за пожар в комин на ул.“Цар Освободител“ в Шумен. След пристигане на място огнеборците установили слабо задимяване в апартамент на първи етаж. Установено било, че розетки на тялото на комина не били добре уплътнени и димът прониквал в апартамента от запалена печка на твърдо гориво от горен етаж.

Погасен бил пожар в сухи треви на ул. “Вихрен“ в село Каспичан. Пожарът бил погасен с 800 л. вода и е без материални загуби.

Огнеборци от Нови пазар са погасили пожар в пластмасов контейнер за отпадъци в града. Пластмасовият контейнер бил унищожен и пожар в сухи треви в землището на града. За гасенето му са ползвани 400 л. вода. Пожарът е без материални загуби.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИздирват с червена бюлетина Юзджан Раим за убийството на Рейхан Мехмед от Вълнари
Следваща статияНеправилно паркирана кола се оказа с …чужди табели

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here