дом Криминале Огнеборци гасиха апартамент в Шумен и къща в Климент, деца запалиха лозе

Огнеборци гасиха апартамент в Шумен и къща в Климент, деца запалиха лозе

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

В съботната нощ в 02.18 часа в РДПБЗН Шумен е получен сигнал за пожар в помещение за апартамент на ул. „Харалан Ангелов“ в Шумен. На място е изпратен екип на РСПБЗН Шумен. Унищожени са техника и мебели. От жилището е изведена и свалена до линейката неподвижна жена. По първоначални данни жената не е пострадала от пожара. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен. За гасенето му са използвани 200 литра вода. Най-вероятната причина за възникването му е късо съединение.

Сигнал за пожар в къща в село Климент е получен в събота вечерта в РДПБЗН Шумен. На място е изпратен екип на РСПБЗН Каолиново. Унищожен е покривна конструкция с площ около 2 квадратни метра. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен. За гасенето му са използвани 600 литра вода. Най-вероятната причина за възникването му е строителна неизправност в комин.

Горели са и лозя в изоставено вилно място в землището квартал „Дивдядово“. На място е изпратен екип на РСПБЗН Шумен. За гасенето им са използвани 600 литра вода. Най-вероятната причина за възникването му е детска игра с огън.

В петък в 13.44 часа в РДПБЗН Шумен е получено съобщение за съдействие на екип на центъра за спешна медицинска помощ. Служители на РСПБЗН Шумен са пренесли 75-годишен мъж от жилището му на трети етаж на ул. „Марица“ в град Шумен до линейката.

Служители на РДПБЗН Шумен са свалили две котки, качени на дърво. Първият случай е на бул.“Славянски“, а вторият – на ул.“Ружа Тенева – Северина“.
Снимката е илюстративна.
Снимка: Архив на 24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПодобряват социалната услуга в Центъра за лица с увреждания в Нови пазар
Следваща статияБързи производства за трима, яхнали нерегистрирани мотопеди

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here