дом Криминале Огнеборците се отзоваха на 4 сигнала за произшествия

Огнеборците се отзоваха на 4 сигнала за произшествия

0
ДЯЛ

На четири сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи през последните 24 часа. В 12.46 часа вчера е потърсено съдействие за пренасяне на болна 72-годишна жена от Велики Преслав.
В 16.55 часа е приет сигнал за пожар в лек автомобил на АМ “Хемус“ край Каспичан, в посока към София. Към мястото на произшествието бил насочен противопожарен екип. На място огнеборците установили, че пожар няма. На пътното платно бил аварирал лек автомобил „Ситроен Пикасо“. Поради техническа неизправност изхвърлил охладителната течност. Преминаващи водачи подали сигнал след като забелязали задимяване.
Малко след 15.00 часа вчера противопожарен екип от РСПБЗН- Каолиново е погасил пожар в отпадъци в село Загориче. Пожарът е без материални загуби. Пламъците са погасени с 500 л. вода.
Екип на участъка на пожарната във Върбица оказал техническа помощ по отводняване на мазе в имот на ул.“ Септемврийско въстание“ в града. С помощта на мотопомпа от избеното помещение е извършено отводняване около 30 кв. м.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияД-р Димитър Костов: Бъдете благородни и достойни професионалисти
Следваща статияПиян бръмча с „Тойота“ из Шумен, друг подкара кола с чужди табели

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here