дом Общество Обявиха търг за отдаване под наем на общински обекти

Обявиха търг за отдаване под наем на общински обекти

0
ДЯЛ

Публичен търг за отдаване под наем на осем помещения в Шумен, в кв. „Дивдядово“ и в село Мадара и на два терена на ул. „Васил Априлов“ и ул. „Осми март“ ще се състои на 22 октомври от 10.30 часа в зала 363 в сградата на Общината. Това съобщиха от местната администрация.
Отдаването под наем на имотите, които са общинска собственост, е за срок от 5 години.
Тръжната документация се получава в стая 255а на общинската администрация до 14.00 часа на 21 октомври след предварително заплатена такса на гише №2 на първия етаж в сградата на общината.
Заявления за участие в търга заедно с всички необходими документи се подават в запечатан непрозрачен плик в деловодството на Община Шумен (стая 204) в срок до 16.00 часа на 21 октомври.
При неявяване на кандидати повторен търг ще се проведе при същите условия на 28 октомври от 11.00 часа в стая 255а на общинската администрация.
Подробна информация относно провеждането на търга е публикувана в секция „Търгове“ на официалния сайт на Община Шумен. Допълнителна информация гражданите могат да получат и на тел. 054/ 857 659.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтлагат промоцията на абсолвенти на Шуменския университет
Следваща статияДвойно повече болни от COVID-19 в Шуменско през изминалата седмица

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here