дом Култура Обявиха традиционния конкурс „Мисли зелено – пази природата“

Обявиха традиционния конкурс „Мисли зелено – пази природата“

0
ДЯЛ
Снимка: Дирекция на Природен парк „Шуменско плато”

РИОСВ – Шумен и Басейнова Дирекция „Черноморски район” обявяват традиционния конкурс „Мисли зелено – пази природата“, който е посветен на Деня на биологичното разнообразие – 22 май. Това съобщиха от екоинспекцията в Шумен.
Идеята на конкурса е да провокира учениците от Варна, Шумен, Добрич и Търговище да представят знанията си за биоразнообразието, защитените растителни и животински видове и как да бъдат опазени. Участниците могат да се включат индивидуално в две възрастови групи. Децата от 4 до 10 годишна възраст ще могат да се представят с плакат или макет, а по-големите от 11 до 14 години ще могат да участват с тематична презентация.
Творбите трябва да съдържат име и презиме на участниците, възраст, местоживеене и учебно заведение и да бъдат изпратени в срок не по-късно от 1 юни 2021 г. на един от следните адреси:
РИОСВ – Шумен: гр. Шумен 9700, ул. „Съединение“ № 71, ет. 3
БДЧР: гр. Варна 9000, ул. „Ал. Дякович“ № 33
За Конкурса
Презентациите трябва да се изпращат на електронните пощи на РИОСВ – Шумен: pr@riosv-shumen.eu. и на БДЧР: pr@bsbd.org и да съдържат информация за авторите.
Експертно жури ще определи по оригиналност победителите в двете категории, а класирането ще бъде оповестено на 5 юни – Световния ден на околната среда на електронната страница на РИОСВ – Шумен и БДЧР: https://riosv-shumen.eu/index.php и https://www.bsbd.org/. За победителите в двете възрастови групи организаторите предвиждат предметни награди за първо, второ и трето място.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПредседателят на Общински съвет Шумен Ася Аспарухова поздрави мюсюлманите с Рамазан Байрам
Следваща статияРазселват зайци в четири ловностопански района

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here