дом Общество Обявиха конкурс за управител на „БКС“ ЕООД във Велики Преслав

Обявиха конкурс за управител на „БКС“ ЕООД във Велики Преслав

0
ДЯЛ

Общински съвет Велики Преслав обяви конкурс за възлагане на управлението на „БКС“ ЕООД за срок от четири години.
Той ще се проведе на два етапа. Първият включва извършване на предварителен подбор по документи, а вторият – събеседване с кандидатите, въз основа на представена от тях програма за развитие на дружеството за срока на действие на договора
Кандидатите трябва да са завършили висше образование. Допълнителните изисквания, носещи предимство на кандидатите са професионална област/направление: инженерна и/или икономическа специалност.
Изискват се още най-малко пет години трудов и/или служебен стаж, както и да не са осъждани на лишаване от свобода за умишлено престъпление от общ характер, освен ако са реабилитирани.
Необходимите документи за участие в конкурса са:
-Писмено заявление до председателя на Общински съвет за участие в конкурса (може да се получи в деловодството на Общински съвет – Велики Преслав, ул. „Борис Спиров“ № 58, ет. 4, стая № 402, тел.: 0538/48242);
-Професионална автобиография (CV) –европейски формат;
-Диплома за образователна степен (ксерокопие);
-Копие от трудова книжка или друг аналогичен документ за доказване продължителността на трудовия стаж;
-Свидетелство за съдимост;
Критериите за оценка на програмата за развитие на дружеството включват:
-Съответствие с нормативната уредба;
-Степен на реална приложимост на поставените цели и задачи;
-Съответствие на формулираните цели и задачи с вида, предмета на дейност и с обективното състояние на търговското дружество;
-Логическа структура на разработката.
Документите за участие в конкурса се приемат в деловодството на Общински съвет – Велики Преслав в запечатан плик, стая № 402, всеки работен ден от 08.00 ч. до 12.00 ч. и от 13.00 до 17.00 ч., в срок от 4 юни до 18 юни 2020 г. (включително).
Комисията за провеждане на конкурса ще организира приемането на документите, подготовката и провеждането на конкурса, ще разглежда постъпилите заявления и извършва предварителния подбор на кандидатите, ще предоставя информация за обекта, за управлението на който се кандидатства и организира и провежда събеседването с кандидатите.
Допуснатите до участие кандидати ще се уведомяват допълнително от комисията за провеждане на конкурса за крайния срок и начина за представяне на програмите за развитие на дружеството за четиригодишен период, условията за достъп до документацията на дружеството, дата, място и час за провеждане на събеседването с кандидатите.
Повече информация за конкурса може да намерите тук.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Нови пазар отпусна пари за лечението на болна жена
Следваща статияВ Шумен задържаха съдебен заседател, издирван с ЕЗА от Италия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here