дом Политика Обявиха имената на общинските съветници във Велики Преслав

Обявиха имената на общинските съветници във Велики Преслав

0
ДЯЛ

Общинската избирателна комисия във Велики Преслав обяви официално имената на общинските съветници и разпределението на местата в 17-членния местен парламент.
Шестима общински съветници има ПП ГЕРБ. Това са: Анелия Асенова, Милко Димитров, Минчо Минчев, Стоян Стоянов, Хатидже Хасан и Янко Йорданов.
Четири мандата печели „БСП за България“. Социалистите са представени от Александър Горчев, Петранка Димитрова, Румен Кожухаров и Тодор Бекяров.
С четирима представители в Общински съвет-Велики Преслав са и ДПС и те са: Емин Емин, Мустаджан Шабан, Халил Халил, Юмер Мустафа.
Коалиция „Алтернативата на гражданите“ получава два мандата: Гюлфер Реджебова и Милена Маринова. Един мандат взема ПП БЗНС и той отива при Ангел Ангелов.
На 3 ноември жителите на общината ще избират кмет на общината. В битка за кметския стол в старопрестолния град се изправят Янко Йорданов от ПП ГЕРБ и Христо Кюркчиев от ДПС.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДПС печели 13 от 17-те места в Общинския съвет във Върбица
Следваща статияМеханото в Шумен отбелязва 70 години от създаването си

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here