дом Общество Обявиха за продан паркетната фабрика в Нови пазар

Обявиха за продан паркетната фабрика в Нови пазар

2
ДЯЛ
Снимка: http://sales.bcpea.org

С начална цена от 380 хиляди лева Окръжният съд в Шумен обяви за продан бившия паркетен цех в Нови пазар, сочи справка в Регистъра на публичните продажби. Имуществото е обявено за продажба чрез частен съдия изпълнител Даниела Златева. Срокът за участие в търга е до 12 септември, който пък ще се проведе на 13 септември.
Фабриката е построена в държавен УПИ-VІ от КВАРТАЛ 161 по плана на град Нови пазар, ул. „Цар Освободител“ № 39, видно от Акт за частна държавна собственост (АКТ 186, ТОМ 12, РЕГ. 4182, ДЕЛО 1535/15.09.2015Г.), състоящ се от Цех за паркетни настилки в северозападната част на парцела, разположен на уличнорегулационната линия от запад и дворищнорегулационната линия от север, като западното крило опира до административната сграда, в приземния етаж на която са разположени битови помещения, с обособени Парокотелно, Подготвително, Машинно, Лакозаливно и Опаковъчно помещения; заедно със сервизни помещения и следните обекти: Административна сграда № 2 поген плана; Трафопост № 16 по генплана; Сушилни № 12 – две пристройки по генплана; Стоманени възли № 13 и № 15 по генплана; Площадков водопровод; Парокотелно помещение № 14 по генплана; всички с обща застроена площ 2 970кв.м., ведно с отстъпено право на строеж върху УПИ, целият с площ 10 940кв.м.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОпасни игри вдигнаха на крак шуменската полиция
Следваща статияСиноптикът Петър Янков: За море ще става до 12 септември

2 КОМЕНТАРИ

  1. Каква фабрика какви 5 лева ? Това е саборетина някакви тенекии ламарини и няколко мазета застроена площ !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here