дом Общество Обявиха за втори път обществената поръчка за пречиствателната станция в Шумен

Обявиха за втори път обществената поръчка за пречиствателната станция в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

За втори път ВиК-Шумен обяви обществената поръчка за избор на строител на пречиствателната станция за питейни води в квартал „Дивдядово“.
Стойността на поръчката е 21 148 887 лева без ДДС. В сумата е включено изграждане а пречисвателната станция за питейни води, помпена станция за пречистени води, заустващ колектор за отпадъчните води и кабелно захранване.
Нормалният режим на работа на пречиствателната станция ще е 450 литра в секунда, а при форсиран 600 литра в секунда.
Срокът за изпълнение на заданието е 547 дни.
Офертите ще бъдат отворени в 14 часа на 6 януари 2020 година в заседателната зала на ВиК-Шумен.
При разглеждането на офертите основна тежест ще имат разходът на електроенергия за технологични нужди – 60% и ценово предложение – 40%.
Припомняме, че до обявяването на втора обществена поръчка за изграждане на пречиствателна станция за питейни води се стигна, след като първата бе спряна по указание на Управляващия орган на Оперативна програма „Околна среда“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧаст от центъра на Шумен е без вода
Следваща статияСъдът: Няма грешки в протоколите за избор на общински съветници във Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here