дом Прогноза за времето Облачно и дъждовно време, обявен е жълт код за бурни пориви на...

Облачно и дъждовно време, обявен е жълт код за бурни пориви на вятъра

0
ДЯЛ

Жълт код за бурни пориви на вятъра до 20 м/сек е обявен за днес, 26 март, в Шуменска област. Ще бъде облачно, с превалявания от дъжд. Очакваната максимална температура в Шуменско е 13 градуса, сочи справка в сайта на НИМХ-БАН.
Под жълт код за силни пориви на вятъра са и областите Добрич, Варна, Бургас, Ямбол, Хасково, Кърджали и Смолян. В последните две се очакват и значителни количества валежи. В пет области в Северна България пък кодът от първа степен е възможни поледици в сутрешните часове.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПървият веган, изкачил Еверест – Атанас Скатов, гостува на Регионалната библиотека в Шумен
Следваща статия„Здравословно според Слабаков“: Известният режисьор с кулинарно събитие в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here