дом Общество Обявена е обществена поръчка за реконструкция и модернизация на спортен комплекс „Плиска“

Обявена е обществена поръчка за реконструкция и модернизация на спортен комплекс „Плиска“

0
ДЯЛ

Обявена е обществена поръчка за реконструкция и модернизация на спортен комплекс „Плиска“, с възложител Министерството на младежта и спорта. Предвиденият ремонт включват демонтаж на цялата дограма, настилката, радиаторите и електроинсталацията, кърпежи по вътрешна мазилка, стъргане на подкожушена боя, грундиране и боядисване на стените. Предвижда се нова шлайфана настилка и полагане на спортна настилка по подовете, възстановяване на обрушена мазилка, монтаж на фасадна топлоизолация, монтаж на нова фасадна дограма, нови улуци и водосточни тръби. Ще бъде направена изцяло нова електроинсталация, отговаряща на изискванията на безопасна експлоатация.
Прогнозната стойност на поръчката е 637 988 лева без ДДС. Срокът за изпълнение ще бъде не повече от 180 календарни дни. Оферти или заявления за участие се приемат до 23 ноември 2020 година.
24shumen.соп

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСледово куче и велосипедисти помагат за издирването на изчезналия Райко Илиев
Следваща статияПравителството отпусна 5 000 000 лева за транспортни разходи на учителите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here