дом Общество Обявиха втора сесия за финансиране на младежки проекти

Обявиха втора сесия за финансиране на младежки проекти

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Община Шумен обявява втора конкурсна сесия за финансиране на проекти на младежи и неправителствени организации, работещи с млади хора и неформални групи от младежи. Това съобщиха от пресцентъра на местната администрация.
Проектните предложения се подават на гише № 3 (изнесено деловодство) в Центъра за информация и услуги на първия етаж в общинската администрация или в електронен вариант на имейл адрес: e.dimcheva@shumen.bg в срок до 16.00 часа на 02.08.2021 г. Образец на формуляра за кандидатстване е качен на интернет страницата на Община Шумен в раздел „Култура, младежки дейности и спорт“, секция „Младежки дейности“.
Съгласно Правилника за финансиране на младежки проекти подпомагането на дейностите се организира в две сесии през съответната календарна година. На първата сесия за финансиране от постъпили 28 предложения са одобрени 19 проекта на обща стойност 44 727 лв. Останалата сума за разпределяне на втора сесия е 5 272 лв. Предвидените средства за финансиране на младежки проекти през 2021 година са в размер на 50 000 лв.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНовата сграда на „Археологическата музейна сбирка” в Нови пазар отвори врати
Следваща статияСтартира фотоконкурсът „Красотата на моя роден край”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here