дом Криминале Общо 189 нарушения са регистрирани за седмица в Шуменско при операция TISPOL

Общо 189 нарушения са регистрирани за седмица в Шуменско при операция TISPOL

0
ДЯЛ

Общо 189 нарушения са регистрирани за седмица в Шуменско в рамките на полицейска операция по линия на TISPOL. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
По време на кампанията са проверени 918 моторни превозни средства.
120 от нарушенията са на водачи на превозни средства, които не са ползвали обезопасителен колан. Санкционирани са 39 пътници, които са пътували на предна седалка в автомобила и 30, които са били на задната, но са били без колан.
В 282 от проверените автомобили е имало пътници на предните седалки и 245 са пътували на задните седалки, в 67 превозни средства са пътували деца. Петима водачи, които са превозвали деца без обезопасителни системи са санкционирани и други двама, които са били без обезопасителни каски. По време на проверките са засечени двама водачи, седнали зад волана след употреба на наркотични вещества.
Операцията беше за установяване на нарушения, свързани с неизползване на обезопасителни колани, каски и системи за деца.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСигнали за мирис на газ в квартал „Тракия“ вдигнаха на крак пожарникари
Следваща статияКрайно решение: Затварят магазин в Нови пазар, там продавали свинско и бира

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here