дом Спорт Общо 18 медала за бойците на „Шуменска крепост“ от Държавното по кикбокс

Общо 18 медала за бойците на „Шуменска крепост“ от Държавното по кикбокс

0
ДЯЛ

Общо 18 медала завоюваха бойците на Спортен клуб „Шуменска крепост“ в поредния кръг от Държавното първенство по кикбокс. Това съобщиха от ръководството на клуба.
Състезанието се проведе през уикенда в зала „Арена Шумен“ и в него участваха близо 200 бойци от цялата страна.
Шуменските състезатели спечелиха осем златни и 10 сребърни медала.
Шампионка в стил К-1 в категория до 56 килограма при жените е Полина Галинова. Със злато се окичи и Виктор Иванов при юношите старша възраст до 60 килограма в стил К-1.
При най-тежките със злато спечели Пламен Борисов в стил К-1.
Дебютантките на ринг Даяна Кънчева и Павлина Димитрова станаха първи в стил лоу кик .
Нови два златни медала прибавиха бойците от СК Шуменска крепост на провеждащото се в момента в “ Арена Шумен „Държавно първенство по кикбокс в стилове лоу кик и К-1.
Иван Иванов добави нова титла към своята колекция. Той стана шампион на България в стил лоу кик при мъжете в категория до 91 килограма.
Първенец при мъжете в стил лоу кик до 71 килограма е и Добромир Петров.
Шампиони в своите категории станаха и Велизар Д имов при юноши старша възраст до 57 килограма в стил лоу кик и Георги Атанасов в същия стил и възрастова група, но в категория до 67 килограма.
Със сребро в категория до 86 килограма при мъжете в стил К-1 е Сава Карастоянов, който поради лекарска забрана не бе допуснат до ринга. Малко не стигна Никола Николов да завоюва титлата при мъжете в стил К-1 до 75 килограма.
Боян Николов в категория 47 + килограма , Трифон Матеев до 51 килограма и Десислава Ганчева до 42 килограма са вицешампиони в стил лоу кик във възрастова група 13-14 години.
Със сребърни медали останаха още Денислав Русев при юношите младша възраст до 51 килограма и Марио Иванов при мъжете в тегло до 63,5. И двама се биха в стил лоу кик.
Сребърни медали в стил лоу кик при юношите старша възраст спечелиха Илиян Данчев до 63,5 килограма, Мариян Петков до 75 килограма и Хасан Алпер до 67 килограма.
Спортен клуб „Шуменска крепост“ участва в състезанието с 23 бойци в двата стила.
Треньори на състезателите са Галин Методиев и Християн Тотев.
Снимка: Спортен клуб „Шуменска крепост“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШофьор е с два счупени крака след зверска катастрофа край Васил Друмев
Следваща статияПразник: Шумен чества 190 години от построяването на храм „Св. Възнесение Господне“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here