дом Общество Общински съветници в Нови пазар даряват заплатите си в помощ на местната...

Общински съветници в Нови пазар даряват заплатите си в помощ на местната болница

0
ДЯЛ
Снимка: 60CITY.NET

Председателят на Общинския съвет в Нови пазар Иван Ганчев и групата съветници от БСП даряват заплатите си в помощ на местната болница, съобщава 60CITY.NET.
По инициатива на кмета на общината Георги Георгиев от три дни е разкрита и втора дарителска сметка за набиране на средства за оборудване на новооткритите отделения за лечение на болни от COVID-19 в болницата в Нови пазар, която е част от МБАЛ-Шумен.
„Дарението което правим с колегите от групата на БСП, д-р Красимира Бунова, инж. Панка Ангелова, Росица Иванова-Христева, Михайл Михайлов и Иван Димитров, е за закупуване на апарат за обдишване с капацитет от 10 литра и пулсоксиметър, от които имат нужда в нашата болница.
В тези трудни за системата на здравеопазването дни, ако всички направим жест ще помогнем освен на медиците а и на нас самите. Нека не забравяме, че когато ни заболи, първо търсим тях“, сподели Иван Ганчев.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСиндикати и МС за минимална заплата от 650 лева догодина, работодателите отказват
Следваща статияС 1 102 лева средна заплата през 3-ото тримесечие сме №11 в страната

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here