дом Общество Общински съветник получи … маруля от колега

Общински съветник получи … маруля от колега

0
ДЯЛ

Общинският съветник Валентин Велев получи в дар маруля от колегата си Бисерка Йовчева. Това стана в началото на заседанието на разпоредителния орган днес.
Екстравагантният подарък бе в отговор на критиките на Велев към отчета на скаутския клуб в Шумен. Съветникът пръв оповести, че вместо отчет са представени касови бележки за зелена салата и колбаси.
Припомняме, че скандалът около отчета на скаутския клуб се разгоря след отказ да получи финансиране от Общината. Докладната бе внесена от съветника Добромир Драев.
Аргументът на общинската администрация бе, че от клуба не са представили нужния финансов отчет.
Зад този ход Добромир Драев прозря лично отношение към критиките му срещу местната власт. От администрацията контрираха, че нямат лично отношение към никого. Винаги са подкрепяли скаутите, но трябва да се спазва установения ред.
След внасяне на нужния финансов отчет скаутите са получили 6 100 лева от Фонда за допълнителни младежки дейности. С тях скаутите ще реализират проекта „Млад готвач“.
За дейности на клуба Добромир Драев поиска още 14 000 лева от местната хазна. В крайна сметка с 24 гласа „за“ и 2 „въздържал се“ съветниците одобриха финансирането. Парите ще бъдат получени след представяне на финансов отчет и становище на одитния орган на Общината.
След гласуването Валентин Велев върна марулята на Бисерка Йовчева, защото липсвала касова бележка. Съветничката обаче реагира светкавично и върна зарзавата на колегата си с касовия бон.

Ожесточените спорове между опонентите продължиха и в фоайето на сесийна зала.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСъд дава шанс на Екарисажа да започне работа на пълни обороти
Следваща статияШуменски криминалисти закопчаха крадец рецидивист, „шетал“ в Горна Оряховица и Габрово

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here