дом Други Общински съветник в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми

Общински съветник в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми

0
ДЯЛ
Снимка: Pixabay.com

Общинският съветник от ПП НФСБ Наталия Стефанова изпрати отворено писмо до медиите, с което изразява желанието си внесено от нея предложение към точка 11 от предстоящата общинска сесия да получи обществена гласност.
Публикуваме писмото й с коректорска намеса:
Внесох предложение към точка 11 от предстоящата сесия – Приемане на бюджет на Община Шумен за 2018год. за създаване на Общинска програма за финансово подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми от oбщина Шумен и осигуряване на финансова подкрепа за изследване и лечение на безплодието им.
Смятам, че на този етап средствата в размер на 20 000 лв. са добро начало. Работя по темата от няколко месеца и имам пълната подкрепа от Фондация „Искам бебе“.
Последните 25 години нашата държава бе изправена пред едно от най -сериозните изпитания в историята. Това е демографския проблем. Община Шумен не прави изключение. Ние, като жители на този град, сме изправени пред сериозен избор. Той е дали да насърчим процедурите за стимулиране на раждаемостта? В съвременните условия много двойки имат репродуктивни проблеми. Вярвам, че предложението ми ще срещне разбиране от цялата общественост, разбира се и сред колегите в местния парламент както и от Общинска администрация. Надявам се, това да бъде едно добро начало с което да стимулираме процеси които водят до раждането на повече деца в нашата община. Такъв пример има и в други родни общини.
Вярвам, че заедно ще сложим началото на една прекрасна и благородна практика. Имам готовност да бъда инициатор на дискусионна кръгла маса по тази тема, пише още Наталия Стефанова.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМалката красавица Арзу ще краси страница на календар на МОН
Следваща статияЩе сменят ли лидери на ДПС в Шуменска област заради лоши изборни резултати?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here