дом Общество Общинският съвет във Велики Преслав решава днес бъдещето на в. „Седмица“

Общинският съвет във Велики Преслав решава днес бъдещето на в. „Седмица“

0
ДЯЛ

Общинският съвет във Велики Преслав ще заседава днес от 13.30 часа.
В дневния ред е включено разглеждане на отчети на Спортни клубове и Туристическо дружество „Патлейна“ за 2018 г.
Съветниците ще разгледат докладна на председателя на Общинския съвет относно промени в Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги.
На дискусия ще бъдат подложени предложения на общински съветници за възстановяването на в. „Седмица“ и за сформиране на комисия, които да установи има ли нередности по строежа на подовата настилка на Спортната зала. Втора комисия ще проверява защо е оскъпен ремонта на ул. „Борис Спиров“.
Кметът Александър Горчев ще представи докладна за отчет на местната комисия за борба с противообществените прояви сред малолетни и непълнолетни.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАло бандити с нова схема, представят се за банкови служители
Следваща статияШуменци почетоха паметта на Левски

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here