дом Общество Общинският съветник Венцислав Венков с питания за реализирани европроекти от Община Шумен

Общинският съветник Венцислав Венков с питания за реализирани европроекти от Община Шумен

0
ДЯЛ

На четири въпроса търси отговор от кмета на Шумен Любомир Христов общинският съветник от БСП Венцислав Венков. Същите въпроси са отправени и към председателя на Общинския съвет проф. Борислав Беджев.
Венков пита: какви проекти с европейско финансиране са реализирани в периода 2015 – 2019 година от Община Шумен, кои са били техните ръководни екипи и какви възнаграждения са получили за това? Има ли финансови корекции от управляващите органи към тези проекти, на какви суми възлизат те и какви са основните причини да бъдат наложени? Използва ли Община Шумен консултанти при обжалването на наложени финансови корекции, кои са те, на каква стойност са договорите с тези консултанти и каква е успеваемостта при тези обжалвания?
И последният въпрос – кои физически и юридически лица извършват консултантски услуги при реализацията на европроекти, в т.ч. при разработките на апликационни форми за кандидатстване за европроекти, управление на европроекти, разработване на тръжна документация за избор на изпълнители и при отчитане на проектите?
Съветникът очаква отговор в писмен вид на основание текст от Правилника за организация на дейността на Общинския съвет.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАфриканска чума в Търговищко, в Шумен ще заседава епизоотичната комисия
Следваща статияХубаво време днес

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here