дом Общество Общинската база на Шкорпиловци се стопанисва от ОЖИ, а вила „Пазачница“ има...

Общинската база на Шкорпиловци се стопанисва от ОЖИ, а вила „Пазачница“ има наемател

0
ДЯЛ

Почивната база на кметството в курортен комплекс „Шкорпиловци“ се стопанисва от Общинско предприятие „Общински жилища и имоти“, а вила „Пазачница“ е отдадена под наем. Това става ясно в отговора на местната администрация на питане на съветника Веселин Пенчев за стопанисването на двата обекта за отдих.
На 22 юни 2018 година ОЖИ е провела търг за наемател на базата на Черноморието. Фирма „Станислава 88“ печели тайното наддаване. С нея е сключен договор за стопанисване на почивната база за срок от 5 години. На 4 януари тази година от фирмата обаче са подали молба за прекратяване на договора и той е разтрогнат с едномесечно предизвестие от 3 февруари 2019 г.
В момента ОЖИ стопанисва почивната база на Шкорпиловци.
Вила „Пазачница“ е отдадена под наем за срок от 10 години на фирма „Албия“. Месечният наем е 1 100 лева без ДДС. По договор в срок от 2 години наемателят се задължава да извърши ремонти за 111 853 лева без ДДС.
Снимка: wikimedia.org
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС урок за най-малките започна Денят на йога в Шумен
Следваща статияПедофилът Андон Христов получи условна присъда за деянията си

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here