дом Общество Община Шумен с награда от НСОРБ

Община Шумен с награда от НСОРБ

0
ДЯЛ
Снимка: Община Шумен

Община Шумен бе отличена с една от годишните награди на Националното сдружение на общините в Република България по време на официална церемония по случай отбелязването на Деня на българската община. Това съобщиха от пресцентъра на местната администрация.
Събитието се проведе късно снощи в резиденция „Бояна“ в София. На церемонията присъства заместник-кметът по икономическо развитие Росица Антонова. Отличието – почетен плакет и грамота „Общински инвеститор“ бяха връчени от министъра на икономиката Лъчезар Борисов на Росица Антонова и на представителя на фирма „ВИАС“ ЕООД Стоян Тодоров.
Наградата „Общински инвеститор“ в категорията за голяма община е за инвестицията на „ВИАС“ ЕООД в изграждането на завод за алуминиеви профили и елоксация, който се намира на територията на Индустриалния парк в Шумен и за строителството на бизнес и СПА хотел в непосредствена близост до „Арена Шумен“. Общата стойност на двете инвестиции е 42 000 000 лева.
Предвижда се в завода да работят над 200 души. За обслужването в хотела и допълнителните търговски обекти ще бъдат наети над 50 души.
Останалите награди на всички отличени в тазгодишната церемония бяха връчени от председателя на НС Цвета Караянчева, Емил Христов, зам.-председател на НС, Марияна Николова, вицепремиер, както и от министрите Красимир Вълчев, Деница Сачева, Лъчезар Борисов и Костадин Ангелов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБойка Асиова ще представи в Шумен романа си „Роден на Великден“
Следваща статияВтори обир на кафе машина в Нови пазар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here