дом Общество Община Шумен се включва в операция EDWARD

Община Шумен се включва в операция EDWARD

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Община Шумен ще се включи в инициативата на 19 септември, посветена на Европейския ден без загинали на пътя.Операция EDWARD – Европейски ден без загинали на пътя (Еuropean Day Without A Road Death) се организира от Европейската мрежа на службите на пътна полиция TISPOL, като целта е в този ден да няма нито един загинал човек по пътищата на територията на Стария континент.
Инициативата е част от Европейската седмица на мобилността, която се провежда от 16 септември до 22 септември. Мотото на седмицата на мобилността е „Мултимодалност” с подтема „Комбинирай! Движи се!”. Идеята е хората да използват различни превозни средства, за да се придвижват алтернативно и по-безопасно.
На територията на общината ще се проведе специализирана полицейска операция. Служители на сектор „Пътна полиция“ ще раздават на водачите информационни брошури. Те са отпечатани от Община Шумен, която е партньор на областната дирекция за Европейския ден без загинали на пътя.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияФакли, пъстро дефиле и кулинарни изкушения на 10-ия „Карнавал на плодородието“
Следваща статияТърси се име на таралежа – символ на „Карнавала на плодородието“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here