дом Общество Община Шумен продава на търг верижен влекач

Община Шумен продава на търг верижен влекач

0
ДЯЛ

Публичен търг с явно наддаване за продажба на верижен влекач АТС 712 ще се проведе на 27 януари от 11.00 часа в зала 363 в сградата на Община Шумен. Това съобщиха от пресцентъра на местната администрация.
Тръжната документация се получава от стая 257 в общината до 14.00 часа на 26.01.2021 г. след представяне на документ, с който се удостоверява, че е заплатена. Заявление за участие в търга заедно с необходимите документи се подават в запечатан, непрозрачен плик в Деловодството на Община Шумен (стая 204) в срок до 16.00 часа на 26.01.2021 г.
Оглед на влекача, обект на търга, може да се извършва след предварително съгласуване със служител от отдел „Управление на общинската собственост“ на тел. 054/857 669. При неявяване на кандидати повторен търг ще се състои на 3 февруари от 11.00 часа в зала 363 в общинската администрация при същите тръжни условия.
Подробна информация е качена в секция „Търгове“ на официалния сайт на Община Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДнес почитаме паметта на Света мъченица Татяна
Следваща статияПоловината от месечната норма дъжд се изля за един ден

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here