дом Общество Община Шумен организира публично обсъждане за поемане на дългосрочен дълг

Община Шумен организира публично обсъждане за поемане на дългосрочен дълг

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Публично обсъждане на намерението за поемане на дългосрочен общински дълг от „Регионален фонд за градско развитие“ АД за финансиране на изпълнението на проектите за реконструкция и ремонт на Летния театър и Младежкия дом ще се проведе на 22 януари от 14.00 часа в зала „Проф. Венета Вичева“ в сградата на Община Шумен.
От общинската администрация канят граждани и заинтересовани лица да се включат в дискусията. Всички материали секция „Обществено обсъждане“ за обсъждането са публикувани на интернет страницата на Община Шумен – тук.
Дискусията се организира на основание на текстове от Закона за общинския дълг и съгласно Наредбата за провеждане на обществено обсъждане за поемане на общински дълг.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтартира приемът на документи за „Асистентска подкрепа” в Нови пазар
Следваща статияХората в Църквица: Десетилетия газим в кал, искаме асфалт по улиците в селото

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here