дом Общество Община Шумен организира публично обсъждане на Бюджет`2020

Община Шумен организира публично обсъждане на Бюджет`2020

0
ДЯЛ

Публично обсъждане на проекта за бюджет на Община Шумен за 2020-та година ще се проведе на 14 януари, вторник, от 13.30 часа в зала 363 на Общината. Кметът Любомир Христов кани жителите на общината, представители на бизнеса, спорта, неправителствените организации, второстепенните разпоредители с бюджет, читалищните настоятелства и на различни обществени сфери да се включат в обсъждането. Това съобщиха от пресцентъра на кметството в града.
В отправената към шуменци покана се казва, че разработването и приемането на общинския бюджет са част от най-важните решения за бъдещето и те трябва да се вземат с активното участие на гражданите. Чрез общественото обсъждане се дава възможност за информираност и реално участие на населението при определяне на обществените потребности, приоритетите и реда на тяхното осигуряване.
Проектобюджетът за 2020 г. вече е публикуван на интернет страницата на общината. Мнения, препоръки и становища могат да се представят в деловодството на Община Шумен, стая №204, до 12.00 ч. на 13 януари, на електронен адрес: mayor@shumen.bg или на сайта на общината: http://www.shumen.bg/контакти-2/.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри съседите: Сръчна „дама“ задигна уиски за 1 500 лева
Следваща статияМузикални експерти: Хасан и Ибрахим са пианисти със собствен стил

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here