дом Общество Община Шумен обяви търг за два поземлени имота

Община Шумен обяви търг за два поземлени имота

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Публичен търг с явно наддаване за два поземлени имота частна общинска собственост в местността „Смесе“, обяви Община Шумен.
Терените са предназначени за трайно ползване – „За вилна сграда“.
Първият парцел е с площ 938 квадратни метра и с начална тръжна цена 46 900 лева.
Залогът за участие в търга е 10 000 лева.
Вторият терен е 77 квадратни метра. Началната му тръжна цена е 3 850 лева. Залогът е в размер на 1 000 лева.
Депозитите за участие в наддаването за двата имота трябва да се внесат до 16.00 часа на 28 януари.
Търгът ще се проведе на 29 януари от 11.00 часа в зала 363 на Община Шумен.
Цената на тръжната документация е в размер на 50 лева без ДДС и се плаща на касите на първия етаж на Общината. Комплектът се получава от стая 248 след представяне на документ, удостоверяващ заплащането й до 14.00 часа на 28 януари.
Заявленията за участие в търга и нужната документация се представят в запечатан непрозрачен плик в Деловодството на Община Шумен до 16.00 часа на 28 януари.
Победителите в наддаването внасят стойността на имота, както и дължимите данък придобиване на имущество и такса в 14-дневен срок от влизане в сила на Заповедта за определяне на спечелилия търга участник по реда на АПК.
В случай, че на търга не се яви кандидат, той ще се проведе повторно на 5 февруари от 11.00 часа в зала 363 на Община Шумен при същите условия.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДаниела Челебиева: Вносът на пчели носи риск от масово унищожаване на кошери в България
Следваща статияЛегендата на щангите шуменецът Янко Русев получи „Венец на победителя“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here