дом Общество Община Шумен обяви обществена поръчка за застрахователни услуги

Община Шумен обяви обществена поръчка за застрахователни услуги

0
ДЯЛ

Община Шумен обяви обществена поръчка за избор на изпълнител за извършване на застрахователни услуги за нуждите на Община Шумен и Общински структури.
Обособенитe позиции са: Застраховка ”ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ НА АВТОМОБИЛИСТА”, “АВТОКАСКО” (клауза пълно и частично каско), „Застраховане на сгради и съоръжения”– публична и частна общинска собственост или стопанисвани от Община Шумен, „Имуществена застраховка – движимо имущество”.
Списък на останалите процедури с кратко описание на техния предмет: Обособена позиция № 2 – Застраховка “Злополука на местата в МПС“ и Застраховка „Злополука на пътниците”. Обособена позиция № 4 – „Трудова злополука” – задължително застраховане на служители на Община Шумен, „Злополука” – задължително застраховане 25 броя доброволно формирование – спасители от 01.01.2019 година до 31.12.2019 година, „Живот, заболяване и злополука“ задължително застраховане по смисъла на ЗУТ, Групова рискова застраховка живот на работниците в заведенията за социални услуги по КТД.
Всички предлагани отстъпки от застрахователна премия следва да бъдат калкулирани в предложението.
Прогнозната стойност на поръчката е 90 000 лв. без ДДС.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочна Националният ученически конкурс „Посланици на здравето“
Следваща статияСменят старите контейнери за смет с нови

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here