дом Спорт Община Шумен готви проект за нов стадион на мястото на стария

Община Шумен готви проект за нов стадион на мястото на стария

0
ДЯЛ

Работен проект за нов стадион в Шумен предстои да изготви Общината. Това оповести днес на брифинг кметът Любомир Христов.
Вече е готова 3D визуализация на съоръжението. То ще бъде изградено на мястото на стария градски стадион „Панайот Волов“ и ще има капацитет между 10-12 хил. места. Трибуните ще бъдат разположени както и до момента. Входът обаче ще се премести от към бул. „Симеон Велики“.
„В района ще се изградят магазини за спортни стоки и други търговски обекти“, коментира още кметът Любомир Христов. Той припомни, че съществуващото съоръжение не се използва от години, защото е изключително компрометирано и опасно.
През 2019 година ще приключи цялостният ремонт на спортна зала „Плиска“, която се намира в близост до градския стадион.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗаемаме фаталното 13-то място в използването на съвременните информационно-комуникационни технологии
Следваща статияКметът Христов: Ще водя битка да запазим сегашната цена на водата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here