дом Общество Община Нови пазар търси кандидати за доброволното формирование

Община Нови пазар търси кандидати за доброволното формирование

0
ДЯЛ

Община Нови пазар открива процедура за набиране на доброволци за попълване състава на Доброволното формирование на територията на общината за предотвратяване или овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации и отстраняване на последиците от тях на територията на общината. Доброволец може да бъде всяко лице, независимо от трудовото или служебното му правоотношение. С одобрения кандидат ще бъде сключен договор, ще му бъде осигурено обучение и екипировка, застраховка срещу злополука и осигуровка за всички социални рискове. Доброволците трябва да са навършили 18 години, да имат завършено средно образоване, да са клинично и психически здрави, което се доказва съответно с медицинско свидетелство и със справка от психодиспансера в град Шумен. Друго важно условие е кандидатът да не е осъждан. Възнагражденията на доброволците се определят, както следва:
– 100% от минималната часова работна заплата за страната – за обучение с продължителност до 10 дни, пропорционално на часовете на обучението;
– 200% от минималната часова работна заплата за страната – за изпълнение на спасителни задачи за защита при бедствия до 20 дни, пропорционално на отработените часове на участие в дейностите. Желаещите кандидати подават заявление и формуляр за кандидатстване в Информационния център в сградата на Общинска администрация, град Нови пазар, ул. „Васил Левски”№ 3, всеки работен ден от 08.00 до 17.00 часа. Заявленията ще се приемат в срок до 15 декември 2020 година.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони с прекъсване на електрозахранването
Следваща статияЛекар-депутат от БСП влиза като доброволец в COVID секторите на МБАЛ-Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here