дом Общество Община Нови пазар с онлайн парти за малчуганите на 1 юни

Община Нови пазар с онлайн парти за малчуганите на 1 юни

0
ДЯЛ

Община Нови пазар кани всички деца и техните родители да се включат в онлайн детско парти по случай Международния ден на детето 1-ви юни, съобщиха от пресцентъра на местната администрация.
В празничния ден от 10.00 часа в Youtube канала на „Веселяците”, всички малчугани могат да се включат в детската веселба.
В програмата са предвидени много забавления, герои, изненади, музика, танци и настроение.
Нужните стъпки, за да” присъстват” малчуганите на празненството са вход
в Google, търсим Youtube, в търсачката на Youtube – „Веселяците”.
Връзка към видеото: youtu.be/GRajndlKQRQ
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧетирима в болница след катастрофа, двама от тях били под карантина
Следваща статияПознавате ли мъжа от снимката, полицията го издирва

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here