дом Общество Община Никола Козлево търси логопед

Община Никола Козлево търси логопед

0
ДЯЛ

В изпълнение на проект за равен достъп до социално-икономическа интеграция и образование Община Никола Козлево обяви свободно работно място за логопед.
Финансирането е по оперативни програми „Развитие на човешките ресурси“ и „Наука и образование за интелигентен растеж“.
Кандидатът трябва да има висше образование по специалността. Трудов стаж не се изисква. С кандидата се сключва трудов договор за 8 часов работен ден в продължение на 19 месеца.
560 е работната заплата.
Месторабота – Център за консултиране „Бъди активен“ в с. Никола Козлево.
Работодател е Ромската фондация „Искра“.
В задълженията на логопеда влиза предоставяне на безплатни услуги за деца и възрастни от уязвими групи в ромската общност, хора в риск или жертва на дискриминация. А също и хора, от райони с концентрация на проблеми, създаващи риск от бедност, социално изключване и маргинализация.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМодерен физкултурен салон вдигат във Върбица
Следваща статия108 застанаха на старта на детското рали „Щури сладури“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here