дом Общество Община Никола Козлево е в пълна готовност за настъпващата зима

Община Никола Козлево е в пълна готовност за настъпващата зима

0
ДЯЛ

10 машини ще се грижат за зимното почистване на територията на община Никола Козлево. Пунктовете са снабдени с инертни материали, а специална комисия, назначена от кмета на общината Никола Ешреф Реджеб извърши преглед на техниката за зимното снегопочистване, съобщи за 24shumen.com зам.-кметът Иван Иванов. Той посочи, че всички общински структури, детски градини и ясли са снабдени с дърва, а местата, които са газифицирани, също имат нужната готовност.
В населените места на общината са обособени различни пунктове, които са готови да приемат бедстващи хора и шофьори, които биха срещнали трудности при придвижването в усложнена зимна обстановка.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКриминалисти от Нови пазар „удариха“ още един наркопроизводител
Следваща статияПрезидентът Радев наложи вето на по-високите данъци за старите автомобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here