дом Общество Община Каспичан търси главен счетоводител

Община Каспичан търси главен счетоводител

0
ДЯЛ

Община Каспичан обяви конкурс за длъжността „Главен счетоводител“ – Дирекция „Обща администрация“.
Изискванията към кандидатите са да имат завършена образователна степен „Бакалавър“, специалност „Счетоводство и контрол“ или „Икономика“, професионален опит 3 години, а опит в бюджетната сфера – 2 години, да не са наказвани с дисциплинарно наказание „уволнение“.
Конкурсът ще се проведе с тест и интервю.
Необходими документи: автобиография и мотивационно писмо, копие от документи за придобита образователно – квалификационна степен „Бакалавър“.
Размер на минималната работна заплата – 510 лева.
Крайният срок за подаване на документи е 19 юли до 17.00 часа в сградата на Общинската администрация. Телефон за контакт: 05351/7474
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПриемат заявления за еднократна помощ за първокласници
Следваща статияПътят на едно успяло момиче: От катерушка – ракета във Върбица до пилотска кабина на Airbus

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here