дом Общество Община Каолиново и УНИЦЕФ продължават партньорство в подкрепа на проблемни деца

Община Каолиново и УНИЦЕФ продължават партньорство в подкрепа на проблемни деца

0
ДЯЛ

Нов меморандум за сътрудничество с УНИЦЕФ подписа кметът на община Каолиново Нида Ахмедов. Двете страни се споразумяха да продължат да работят в полза на деца, нуждаещи се от специални грижи и да подкрепят техните родители.
Пред 24shumen.com от Общината изразиха задоволство от съвместната работа, чието начало бе положено през 2014 година.
Партньорството се осъществява чрез Центъра за обществена подкрепа /ЦОП/ в Нови пазар, който предлага социални, здравни и образователни услуги за деца и семейства с цел предотвратяване на изоставяне на деца в институции, превенция на отпадане на деца от образование, деинституционализация и реинтеграция на деца. Специализирана помощ получават и деца в риск и деца с поведенчески проблеми.
Община Нови пазар с филиал в Каолиново извършва контрол на услугата. На разположение на филиала са две зали. Едната е за провеждане на обучения, работни срещи, групови дейности с деца и родители. А втората е за консултации, придружаване и техническа помощ.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия22 септември: Ден без автомобили в центъра на Шумен
Следваща статияСт. комисар Ялчън Расим гостува на малчугани в шуменско училище

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here