дом Общество Община Върбица изпълнява програма по благоустрояване на населените места

Община Върбица изпълнява програма по благоустрояване на населените места

0
ДЯЛ

Община Върбица спечели проект за цялостна подмяна на водопровод в село Тушовица. Финансирането е осигурено от ДФ „Земеделие“, съобщиха от общинска администрация.
В ремонтните дейности по подмяна на стария и амортизиран водопровод, участва екип от ВиК Шумен и Общината.
След реновирането предстои полагане на асфалтова настилка на улицата, която е най-дългата в селото.
От администрацията уточняват, че това е поредната придобивка за жителите на Тушовица. А те са доволни, че не са изолирани и влизат в Капиталовата програма на Общината със социална насоченост.
Пред приключване е благоустрояването на площада в сeло Нова Бяла река.
Предвидено е обособяване на място за отдих и игра на децата.
„Както съм обещал, ще зарадвам хората с един, съвсем нов и съвременен площад, който ще предаде различен облик на населеното място, където живеят и се трудят млади и амбициозни хора“, заяви за 24shumen.com кметът на Върбица инж. Мердин Байрям.
Лошото време нямало да попречи обектът да бъде завършен в срок.
Снимка: Община Върбица
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЛетният музей за малките любители на историята и археологията продължава
Следваща статияБисерка Йовчева – един живот като алгоритъм от трудности и успехи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here