дом Общество Община Венец с благотворителна инициатива за деца с онкологични заболявания

Община Венец с благотворителна инициатива за деца с онкологични заболявания

0
ДЯЛ

Под патронажа на кмета на община Венец Нехрибан Ахмедова и с участието на учителите от Основно училище „Христо Смирненски” село Ясенково се проведе Коледен благотворителен базар .
Чрез благородната инициатива школото участва в Национален конкурс „Коледари – с блага вест и здраве”, организиран от Национален научен експедиционен клуб ЮНЕСКО в подкрепа на Национален център за лечение и рехабилитация на деца с онкологични заболявания.
Основна цел на конкурса е да възпитава учениците в почит към българските традиции и обичаи, както и чувство за социална отговорност към обществото.
В рамките на инициативата децата, водени от своите учители изработиха коледна украса, картички и сувенири от природни материали. От Коледните сувенири лъхаше неизчерпаем оптимизъм и надежда за здраве и добруване. Изработените изделия, изложени във фоайето на административната сграда на Община Венец заразиха посетителите с празнично настроение и радостно очакване на предстоящите новогодишни празници. За кратко време красивите изделия намериха своите стопани.
Събраните средства от Коледния благотворителен базар ще бъдат дарени за подпомагане на деца с онкологични заболявания.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗа 10 минути: Двама подкараха един и същ автомобил след солидна почерпка
Следваща статияБНБ пуска в обращение нова банкнота от 100 лева, емисия 2018 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here