дом Общество Община Венец обяви конкурс за юрисконсулт

Община Венец обяви конкурс за юрисконсулт

0
ДЯЛ

Община Венец обяви конкурс за длъжността „Юрисконсулт“ в администрацията.
Минималните и специфични изисквания, предвидени в нормативните актове са да отговаря на условията по чл.7 от Закона за държавния служител. Степен на образование – магистър, ранг Vмладши. Професионален опит не се изисква.
Допълнителни умения и квалификации – специалност „Право“, компетентност, свързана с познаване, ползване и прилагане на нормативните актове – Закон за обществените поръчки, Закон за нормативните актове, Закон за администрацията, Закон за общинската собственост, Закон за гражданската регистрация, Закон за устройство на територията, Закон за опазване на околната среда.
Минимален размер на основната заплата 950 лв.
Кандидатът ще бъде избран чрез решаване на тест и интервю.
Необходимите документи са мотивационно писмо, автобиография, копие от удостоверение за юридическа правоспособност, заявление за участие в конкурс и др.документи, които са обявени на сайта на Община Венец – секция „Конкурси“.
Краен срок за подаване до 24 март в отдел „Деловодство“ в общинска администрация.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия31 са заразените с коронавирус у нас, най-младият пациент е на 24 години
Следваща статияТурция разработи иновативен метод за лечение на коронавируса, предлага го безплатно

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here