дом Общество Община Велики Преслав ремонтира улици и водопроводи по проект

Община Велики Преслав ремонтира улици и водопроводи по проект

0
ДЯЛ

Община Велики Преслав изпълнява проект за основен ремонт и рехабилитация на улични настилки и водопроводи на територията на града. Финансирането е по ОП „Развитие на селските райони“ за период 2014-2020 година. В плана за рехабилитация фигурират улиците „Любен Каравелов“, „Лозарска“, „Чергобиля Мостич“, „Отец Паисий“ и „Йоан Екзарх“. Асфалтирането трябва да приключи до края на март 2020, уточняват от общинска администрация.
След въвеждането на обектите в експлоатация Общината е длъжна да спази устойчивост на инвестицията за срок от пет години.
В този период няма да се разрешават изкопни работи за изграждане на нова инфраструктура – водопроводи и канални отклонения.
Във връзка с това гражданите които имат инвестиционни намерения трябва да направят писмено заявление в общинската администрация, отдел ТСУ.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИнвестиция: С 300 хиляди лева Община Върбица ще изгради гурме ресторант
Следваща статияЗапочнаха засилени проверки на предлаганата риба преди Никулден

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here