дом Общество Общината продава на търг къща на улица “Калоян“ №1-А в Шумен

Общината продава на търг къща на улица “Калоян“ №1-А в Шумен

0
ДЯЛ

Община Шумен обяви публичен търг с явно наддаване за продажба на двуетажна сграда с мазе и таван на улица „Калоян“ № 1-А. Началната тръжна цена е 100 000 лева без ДДС. Продава се и правото на строеж върху застроената площ от 81 квадратни метра, разгърната застроена площ 324 квадратни метра. Сградата е разположена в поземлен имот публична държавна собственост.
Къщата е масивна, строена е през 1930 година.
Търгът ще се проведе на 29 март от 11.00 часа в зала 363 на Община Шумен.
До 16.00 часа на 28 март желаещите да участват в търга трябва да внесат депозит от 20 000 лева.
Тръжната документация може да се закупи срещу 100 лева без ДДС. Заплащането се извършва на касата на първия етаж в Общината. Комплектът с документи се получава в стая 244 до 14.00 часа на 28 март след представяне на касова бележка за плащането му.
Офертите с ценовите предложения се приемат до 16.00 часа на 28 март в Деловодството на Община Шумен – стая 204.
Оглед на имота може да се прави всеки ден до обявената крайна дата за прием на документацията за участие и предварително съгласуване на телефон 054 857 618.
Ако на обявената дата на търга не се явят кандидати, той ще се проведе отново на 4 април от 11.00 часа в зала 363 на Община Шумен при същите тръжни условия.
Спечелилият търга внася стойността на имота, данък придобиване на имущество и 2% такса в 14-дневен срок от получаване на уведомлението за датата на влизане в сила на заповедта за определяне на победителя в наддаването.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът Любомир Христов разпореди мерки срещу пожарите
Следваща статияЦецка Цачева подава оставка като правосъден министър

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here