дом Общество Обществена трапезария започва да изхранва социално слаби във Велики Преслав

Обществена трапезария започва да изхранва социално слаби във Велики Преслав

0
ДЯЛ

Нова обществена трапезария за социално слаби граждани бе открита днес във Велики Преслав. Освен тях, тук по списък от Социалните служби ще се хранят и самотно живеещи хора. За придобивката е използвана старата сграда, използвана досега за нуждите на домашния патронаж. Средствата за ремонта са отпуснати от Общинския бюджет по докладна, внесена от кмета д-р Александър Горчев. Служители на патронажа са извършили реконструкцията на трапезарията и площите около нея.
„Към настоящия момент в патронажа работят 11 служители. Благодарение на Общинска администрация е осигурен още един автомобил. Така храната още по-бързо стига до нашите потребители“, съобщи експертът от Община Велики Преслав Георги Стоев. Той уточни, че по сключен договор за съвместна дейност между фонд „Социална закрила“ и Община Велики Пресла,в на патронажа са предоставени нови елекроуреди. В закупуването им са вложени и общински средства.
За днешния обяд – вкусна рибена чорба, продуктите са закупени от кмета на Общината д-р Горчев.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЩе плащаме 3.32 лева за кубик вода от догодина
Следваща статияВсички на веселбата! Ледената пързалка отваря врати тази вечер

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here