дом Общество Обновиха електроразпределителната мрежа в села на област Шумен

Обновиха електроразпределителната мрежа в села на област Шумен

0
ДЯЛ
SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Електроразпределение Север финализира проект за обновяване на мрежа ниско напрежение в селата Климент и Капитан Петко, и кв. „Кирково“ град Велики Преслав, област Шумен. Това съобщиха от Енерго-Про.
При рехабилитацията са вложени над 6200 метра усукан изолиран проводник, който от една страна е значително по-устойчив на неблагоприятни атмосферни влияния, а от друга – по-малко „привлекателен“ за злонамерени посегателства. В участъци от ремонтираните мрежи са монтирани и нови стълбове, електромерни табла и средства за търговско измерване.
Реконструкцията на стойност 45 хиляди лева ще повиши сигурността на електрозахранване на над 2000 домакинства и фирми в областта. Проектът е част от инвестиционната програма на ЕРП Север, по едно от нейните направления за обновяване на електроразпределителната мрежа в малките населени места.
От началото на 2019 година до сега ЕРП Север е вложило 1.5 милиона лева в поддръжка, рехабилитация и развитие на мрежата на територията на областта. До края на годината са планирани проекти на обща стойност 0.5 милиона лева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха двама, принуждавали смядовец да изтегли заем
Следваща статияЧетирима биха шуменец след катастрофа в местността „Фисека“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here