дом Общество ОбМС организира Младежка академия за генериране на идеи и писане на проекти

ОбМС организира Младежка академия за генериране на идеи и писане на проекти

0
ДЯЛ
Business Colleagues Together Teamwork Working Office

Общински младежки съвет организира академия, насочена към младежи на възраст от 15 до 30 –годишна възраст от Шумен. Тя има за цел да запознае участниците с подготовката и възможностите за финансиране на младежки проекти, както и шанса да се съберат на едно място, да се запознаят по между си и да обменят идеи.
Академията ще се проведе в два поредни дни – на 31 март и 1 април в село Мадара, хижа „Мадарски конник“,. Разходите за нощувка, храна и транспорт са осигурени от организаторите.
В рамките на академията младежите ще преминат обучение и практически занимания, които ще проследят процеса от генерирането на идеята до реализацията и завършването на самия проект.
Академията е със задължителна регистрация, като местата са ограничени.
За кандидатстване и регистрация влезте тук!
Гост-лектори ще бъдат експерти в писането и управлението на проекти.
Специален гост-лектор на събитието ще бъде Атанас Димитров, партньор и финансов директор във фирмата Sea Harmony. Компанията е действащият българския финалист на най-голямото състезания за социално предприемачество у нас – „Chivas – The Venture“ и призьор на редица международни състезания за социално предприемачество и еко-технологии.
Крайният срок за регистрация е 23.59 ч. на 29 март 2018г.
От Общинския младежки съвет ще се свържат с участниците за уточняване на подробностите по транспорта и програмата и обещават много изненади и добро настроение.
Линк към Facebook събитие – https://web.facebook.com/events/732197910315769/
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМошеници обещавали от името на шуменския кмет бързо саниране на жилища срещу …пари
Следваща статияОт днес: Още по-строги санкции за нарушителите на пътя

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here